Careline

+6012 517 7179

Email

hello@femina.my

Femina Care Sdn Bhd

Telefon : +6012 517 7179
E-Mel : salam@femina.my
Alamat : Suite 25 (b), Level 2, An-Nur Specialist Hospital, Jalan Gerbang Wawasan 1, Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Suntikan Kamasutra ialah rawatan tanpa pembedahan, selamat dan berkesan yang menggunakan suntikan untuk meremajakan tisu faraj dengan menggunakan protein plasma kaya platelet yang diperoleh daripada darah pesakit sendiri. Prosedur ini melibatkan pengambilan darah dari lengan pesakit, memprosesnya dalam mesin pemusing untuk memisahkan platelet, dan kemudian menyuntik platelet ke dalam tisu faraj. Ianya mengandungi faktor pertumbuhan yang menggalakkan pertumbuhan dan pembaikan tisu dalam badan. Ia boleh meningkatkan aliran darah dan kepekaan saraf, yang boleh membawa kepada peningkatan rangsangan seksual dan orgasma yang lebih kuat.
Ia boleh meningkatkan kepuasan seksual wanita dengan meningkatkan aliran darah ke kawasan faraj, yang boleh meningkatkan rangsangan seksual dan orgasma. Suntikan Kamasutra juga boleh membantu dalam mengurangkan kesakitan dan ketidakselesaan semasa hubungan seksual dengan memperbaiki pelinciran faraj, yang mengurangkan kekeringan dan ketidakselesaan semasa hubungan seks. Rawatan itu juga boleh membantu wanita yang mengalami masalah inkontinen urin atau terkucil dengan menguatkan otot lantai pelvis, yang mengurangkan kebocoran kencing dan meningkatkan kawalan pundi kencing.

Suntikan Kamasutra ialah sejenis terapi yang menggunakan plasma yang kaya dengan platelet untuk meningkatkan rangsangan seksual wanita, orgasma, dan meningkatkan kesihatan seksual. Sejumlah kecil darah pesakit dikeluarkan sebelum suntikan Kamasutra yang terkumpul dipisahkan daripada darah yang selebihnya dari mesin pemusing dan kemudiannya disuntik semula ke dalam badan pesakit.

Suntikan Kamasutra ialah rawatan bukan pembedahan yang tidak memerlukan bius. Ini menjadikan rawatan kurang invasif dan lebih selamat daripada prosedur pembedahan lain. Kerana rawatan menggunakan darah pesakit sendiri, maka hampir tiada risiko tindak balas alahan atau kesan sampingan lain. Ia telah terbukti berjaya meningkatkan kesihatan seksual dan kesihatan secara keseluruhan kepada wanita. Pesakit boleh meneruskan aktiviti normal mereka sejurus selepas prosedur tanpa perlu berehat panjang.

Kami menyediakan perkhidmatan kesihatan wanita dengan penuh belas-kasih dan kerahsiaan dalam persekitaran yang selesa dan mesra.