Careline

+6012 517 7179

Email

hello@femina.my

Femina Care Sdn Bhd

Telefon : +6012 517 7179
E-Mel : salam@femina.my
Alamat : Suite 25 (b), Level 2, An-Nur Specialist Hospital, Jalan Gerbang Wawasan 1, Seksyen 15, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

StarFormer®️ IntimaWave® adalah inovasi terbaru Fotona dalam bidang ginekologi dengan menggunakan rangsangan magnetik Tesla berintensiti tinggi (HITS™️) yang membolehkan kaedah cepat dan mudah untuk menguatkan otot pelvik dan otot belakang dengan mudah.

Rawatan StarFormer®️ IntimaWave® menggunakan teknologi HITS™️ yang tidak invasif untuk menyasarkan tisu otot secara selektif dan memberikan pengukuhan, mengencangkan dan menegangkan otot yang disasarkan untuk merawat inkontinen urin, prolaps, sakit belakang dan otot lantai pelvik yang lemah atau sakit dengan berkesan.

Semasa rawatan, pesakit kekal berpakaian dan duduk di atas kerusi IntimaWave® yang selesa dengan aplikator terbina dalam di tempat duduk dan belakang kerusi. Aplikator magnet di kerusi merangsang pengecutan otot seluruh lantai pelvik dan kawasan belakang, yang membawa kepada peningkatan kekuatan otot. Oleh itu, ini akan dapat membina semula kekuatan dan daya tahan untuk memulihkan kawalan pundi kencing dan usus.

Rawatan IntimaWave® adalah tidak invasif, tidak menyakitkan tanpa kesan sampingan. Juga tidak perlu persediaan untuk pesakit terlebih dahulu. Denyutan magnetik yang dihasilkan melalui pakaian, kulit, dan tulang pesakit secara tidak berbahaya untuk mencapai otot yang disasar.
Kami menyediakan perkhidmatan kesihatan wanita dengan penuh belas-kasih dan kerahsiaan dalam persekitaran yang selesa dan mesra.